DRY HANDS - Yrttipohjainen KÄSIVOIDE 100 ML

18,00 €
sis. ALV
Varastossa

Kuvaus

Kuivuudelta ja halkeilulta suojaava hoitava käsivoide myös vaativiin olosuhteisiin. Voi käyttää vartalon muihinkin kuiviin kohtiin. Sopii kaiken ikäisille.


Moraz Galilee Medical Herbs


DRY HANDS

Yrttipohjainen KÄSIVOIDE 100 ml

Kosteuttava ja hoitava käsivoide, joka uudistaa ihoa. Sisältää 75% luonnonmukaista tataryrttiuutetta (polygonum), jonka ainutlaatuiset ainesosat pehmentävät ja tasapainottavat ihoa sekä auttavat ihoa uusiutumaan nopeasti.

Voide auttaa suojaamaan käsien ihoa kuivuudelta ja halkeilulta vaativissakin olosuhteissa sekä ylläpitää ihon sileyttä, pehmeyttä ja elinvoimaisuutta. Voidetta voi käyttää myös vartalon muihin kuiviin kohtiin, esimerkiksi kyynärtaipeisiin. Sopii myös herkille, kuivuudesta kärsiville, halkeileville ja punoittaville kynsinauhoille. Imeytyy nopeasti ja on koostumukseltaan riittoisa.

Kliinisesti testattu.

Käyttöohje

Levitä voidetta käsiin vähintään 2 kertaa päivässä.

Vältä voiteen joutumista silmiin. Jos voidetta joutuu silmiin, huuhtele heti huolellisesti. Pidä voide lasten ulottumattomissa. Voidetta ei saa käyttää alle 3-vuotiaille. Ei saa niellä. Pidä korkki tiiviisti kiinni voiteen säilyvyyden turvaamiseksi.

Kokemukset

  • Todella ravitseva käsivoide, joka imeytyy todella nopeasti eikä jätä käsiä tahmeiksi
  • Kuivuus ja kipeät kohdat käsissä paranivat hetkessä
  • Imeytyy hetkessä – sipaisen kuiviin käsiin ja jatkan hommia

Ainesosat

Polygonum Aviculare Extract, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Triethanolamine, Parfum, Caprylyl Glycol, Chlorophenesin, Disodium EDTA, Magnolia Officinalis Bark Extract, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene.


TOIMITUS


Viemme pakettisi postiin viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Posti kuljettaa pakettisi 2-3 arkipäivässä. Toimituskulut 4,90 €, yli 80 €:n tilaukset maksuttomasti. Tuotteet on mahdollista myös noutaa varastolta sopimuksen mukaan arkipäivinä klo 10–18.