Kaupunkireppu Netaly, keltamusta

98,00 €
sis. ALV
Varastossa

Kuvaus

Käsintehty, tyylikäs ja yksilöllinen selkäreppu. Tekstiilistä ja pehmeästä keinonahasta valmistettu tilava kaupunkireppu on sekä kevyt että käytännöllinen.


RonitBags

Erilaisia materiaaleja ja värejä kauniisti yhdistelevä yksilöllinen ja laadukas kaupunkireppu. Reppu on sekä käytännöllinen että modernin tyylikäs. Repun sisällä on iso, pehmustamaton, vetoketjullinen tasku, johon mahtuu esimerkiksi 15,6" kannettava tietokone. Repun takapuolella on kaksi avointa taskua ja yksi vetoketjullinen tasku. Reppu suljetaan vetoketjulla. Kannen koristeena on kaunis, iso nappi.


ISRAELILAISTA MUOTOILUA

Design-käsityönä tehdyn laukun on suunnitellut ja valmistanut käsityöyrittäjänä Israelissa toimiva Ronit Frishberg. Ronitin uniikit laukut, kuten olkalaukut, kaupunkireput ja crossbody -laukut on valmistettu yhdistelemällä rohkeasti erilaisia värejä ja materiaaleja, mistä muodostuukin Ronitin kaunis ja omaperäinen design.


TUOTETIEDOT

  • koko n. 35 cm x 37 cm, repun yläreuna 31 cm
  • pehmeät ja säädettävät hihnat
  • materiaali tekstiiliä ja keinonahkaa


TOIMITUS

Viemme pakettisi postiin viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Posti kuljettaa pakettisi 2-3 arkipäivässä. Toimituskulut 4,90 €, yli 80 €:n tilaukset maksuttomasti. Tuotteet on mahdollista myös noutaa varastolta sopimuksen mukaan arkipäivinä klo 10–18.