LAVIDO KIRKASTAVA AKNE-IHON TÄSMÄHOITO 30 ml

OVH34,00 €
−50 %
17,00 €
sis. ALV
Varastossa

Kuvaus

Tehokas geeli aknenäppylöiden hoitoon. Tasapainottaa ja vähentää tehokkaasti talia ja mustapäitä. Jättää ihon kirkkaaksi ja sileäksi. Hillitsee kiiltoa. Exp. 09/2024.


Lavido Ltd


THERA INTENSIVE CLARIFYING SPOT TREATMENT – KIRKASTAVA IHON TÄSMÄHOITO 30 ml

Akneiholle, sekaihoille ja rasvaisille ihotyypeille

Tärkeimmät ainesosat: Salisyylihappo, päärynäöljy, orgaaninen sitruunaöljy

Tehokas geeli aknenäppylöiden kohdennettuun ja tehokkaaseen hoitoon, joka tasapainottaa ja kirkastaa ihoa. Vähentää tehokkaasti ihon ylimääräistä öljyä (talia) ja mustapäitä.

Ainutlaatuinen kliinisesti testattu seos, joka perustuu orgaanisiin uutteisiin, joiden tiedetään hoitavan aknenäppylöitä. Jättää ihon kirkkaaksi ja sileäksi ja hillitsee kasvojen T-alueen kiiltoa.

Dermatologisesti testattu.


Käyttöohje

Lisää ohut kerros 1-3 kertaa päivässä tarvittaville ihoalueille. Voidaan käyttää muiden kosmetiikkatuotteiden ja meikin alla.

Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä aineen joutumista silmiin. Jos voidetta joutuu silmään, huuhtele huolellisesti vedellä. Ei lasten ulottuville. Säilytä auringolta suojattuna. Käytä vain käyttöohjeen mukaisesti. Vältä tuotteen käyttöä, jos olet herkistynyt jollekin tuotteen ainesosalle.


Kokemuksia

  • Miellyttävä ja tehokkaan tuntuinen
  • Puhdistaa todella tehokkaasti, iho ei jää rasvaiseksi


Toimitus

Viemme pakettisi postiin viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Posti kuljettaa pakettisi 2-3 arkipäivässä. Toimituskulut 4,90 €, yli 80 €:n tilaukset maksuttomasti. Tuotteet on mahdollista myös noutaa varastolta sopimuksen mukaan arkipäivinä klo 10–18.