LAVIDO PUHDISTAVA KASVOVESI rasv/sekaiho 120 ml

Varastossa

Kuvaus

Puhdistaa, virkistää, kirkastaa ja stimuloi kasvojen ihoa. Poistaa meikin jäänteet ja ylimääräisen öljyn iholta. Kiinteyttää ja tasapainottaa ihon pH-tasoa.


Lavido Ltd


PURIFYING FACIAL TONER – PUHDISTAVA KASVOVESI 120 ml


Ihotyyppi: Sekaiho/ rasvoittuva iho

Tärkeimmät ainesosat: Granaattiomena, Appelsiininkukka, Propolis

Puhdistaa, virkistää ja stimuloi ihoa. Poistaa välittömästi meikin jäljet puhdistuksen jälkeen. Pienentää ihohuokoisia. Tasapainottaa ihon pH-tasoa jättäen ihon virkistyneeksi ja hehkuvaksi.

Tämä hellävarainen ja kirkastava kasvovesi sisältää laventelihydrosolia ravitsevana vaihtoehtona tyypilliselle vedelle yhdessä orgaanisen granaattiomenan kuoren, appelsiininkukan, propoliksen ja porkkanauutteen kanssa. Poistaa meikin, lian ja ylimääräisen öljyn perusteellisesti. Kiinteyttää, kirkastaa, virkistää ja tasapainottaa ihoa.

Dermatologisesti testattu.


Käyttöohje

Käytä aamuin illoin kasvojen puhdistuksen jälkeen. Lisää ainetta vanulappuun ja hiero aine koko kasvoille ja kaulalle alhaalta ylöspäin suuntautuvin liikkein.

Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä aineen joutumista silmiin. Jos voidetta joutuu silmään, huuhtele huolellisesti vedellä. Ei lasten ulottuville. Säilytä auringolta suojattuna. Käytä vain käyttöohjeen mukaisesti. Vältä tuotteen käyttöä, jos olet herkistynyt jollekin tuotteen ainesosalle.


Kokemuksia

  • Miellyttävä ja tehokkaan tuntuinen
  • Puhdistaa todella tehokkaasti, iho ei jää rasvaiseksi


Toimitus

Viemme pakettisi postiin viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Posti kuljettaa pakettisi 2-3 arkipäivässä. Toimituskulut 4,90 €, yli 80 €:n tilaukset maksuttomasti. Tuotteet on mahdollista myös noutaa varastolta sopimuksen mukaan arkipäivinä klo 10–18.