LAVIDO PUHDISTUSGEELI kasvoille rasv/sekaiho 100 ml

32,00 €
sis. ALV
Varastossa

Kuvaus

Hieman vaahtoava geeli poistaa meikin ja epäpuhtaudet sekä pehmentää ihohuokosia. Jättää ihon puhtaaksi ja kosteutetuksi tasapainottaen rasvoittuvaa/sekaihoa.


Lavido Ltd


PURIFYING FACIAL WASH CLEANSER – PUHDISTUSGEELI KASVOILLE 100 ml

Sekaihoille ja rasvoittuville ihotyypeille

Tärkeimmät ainesosat: Granaattiomena, Appelsiininkukka, Propolis

Hieman vaahtoava geeli, joka poistaa meikin ja epäpuhtaudet sekä pehmentää ihohuokosia. Jättää ihon puhtaaksi ja kosteutetuksi tasapainottaen samalla rasvoittuvaa/sekaihoa. Propolis yhdistettynä setri-, salvia- ja laventeliöljyihin antaa bakteereja torjuvia ominaisuuksia, jotka auttavat pitämään ongelmallisen ihon kirkkaampana ja tasaisempana.

Dermatologisesti testattu.


Käyttöohje

Lisää kostutetuille kasvoille aamuin illoin ja huuhtele hyvin. Täydennä hoito Lavido kasvovedellä.

Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä aineen joutumista silmiin. Jos voidetta joutuu silmään, huuhtele huolellisesti vedellä. Ei lasten ulottuville. Säilytä auringolta suojattuna. Käytä vain käyttöohjeen mukaisesti. Vältä tuotteen käyttöä, jos olet herkistynyt jollekin tuotteen ainesosalle.


Kokemuksia

  • Hurjan riittoisa, aivan pieni määrä riittää
  • Puhdistaa todella tehokkaasti
  • Jättää tarkasti puhdistetun olon kasvoille
  • Vaahtoutuu ihanasti käsissä
  • Kiva, maanläheinen tuoksu


Toimitus

Viemme pakettisi postiin viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Posti kuljettaa pakettisi 2-3 arkipäivässä. Toimituskulut 4,90 €, yli 80 €:n tilaukset maksuttomasti. Tuotteet on mahdollista myös noutaa varastolta sopimuksen mukaan arkipäivinä klo 10–18.