MYSKI&KOOKOS AROMAATTINEN PESUGEELI 400 ml

28,00 €
sis. ALV
Varastossa

Kuvaus

LAVIDO Aromaattinen Vartalonpesugeeli Myski & Kookos elvyttää, kosteuttaa ja korjaa vartalon ihoa. Puhdistaa, virkistää ja ravitsee eteerisillä öljyillä.


Lavido Ltd


AROMATIC BODY WASH – AROMAATTINEN VARTALONPESUGEELI Myski & Kookos 400 ml

Sopii kaikille ihotyypeille.

Tärkeimmät ainesosat: Kookospähkinä, Myski

Elvyttää, kosteuttaa ja korjaa vartalon ihoa. Puhdistaa, virkistää ja ravitsee eteerisillä öljyillä. Aromaattinen.

Aloita päiväsi nauttien käyttämällä tätä erittäin lempeää ja tehokasta vartalonpesuainetta, joka on täynnä aistillisinta kookospähkinän ja myskin tuoksua. Täyteläinen geelikoostumus saa ihon kosteutumaan, raikkaaksi ja puhtaaksi. Aromaattisten sertifioitujen orgaanisten eteeristen öljyjen sekoitus muuttaa peseytymishetkesi rentouttavaksi hengähdystauoksi.

Dermatologisesti testattu


Käyttöohje

Lisää kostutetulle vartalolle ja huuhdo hyvin.

Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä aineen joutumista silmiin. Jos voidetta joutuu silmään, huuhtele huolellisesti vedellä. Ei lasten ulottuville. Säilytä auringolta suojattuna. Käytä vain käyttöohjeen mukaisesti. Vältä tuotteen käyttöä, jos olet herkistynyt jollekin tuotteen ainesosalle.

Kokemuksia

  • Kiehtova kookoksen ja myskin tuoksu täyttää kylppärin
  • Ihana aromaattinen kokemus ja iho tuntuu tosi pehmeältä
  • Tuoksu ei jää merkittävästi iholle
  • Ei juurikaan vaahtoa


Toimitus

Viemme pakettisi postiin viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Posti kuljettaa pakettisi 2-3 arkipäivässä. Toimituskulut 4,90 €, yli 80 €:n tilaukset maksuttomasti. Tuotteet on mahdollista myös noutaa varastolta sopimuksen mukaan arkipäivinä klo 10–18.