Selvitysharja paksuille ja kiharille hiuksille


Kuvaus

Ammattilaislaatuinen harja selvittää vaikeatkin takut helposti vähentäen hiusten katkeilua. Lisää kiiltoa. Uusi patentoitu innovatiivinen teknologia.


HERBALISTE - Selvitysharja paksuille ja kiharille hiuksille

Ammattilaislaatuinen napakalta tuntuva hiusten selvitysharja aikaansaa miellyttävän harjauskokemuksen ja selvittää takut helposti. Ei satu. Tekee hiukset elinvoimaisen näköiseksi ja antaa niihin kiiltoa. Erityinen innovatiivinen teknologia vähentää hiusten katkeilua ja irtoamista harjatessa. Hieroo päänahkaa ja elvyttää verenkiertoa.

Erikoismuotoillun harjan 428 harjasta harjaavat hiukset helposti ja kivutta. Harjaksien 32 eri korkeutta ja 16 erilaista leveyttä vähentää merkittävästi hiuksiin kohdistuvaa painetta harjauksen aikana. Teknologia vähentää hiusten katkeilua ja irtoamista ja pyöristetyt harjakset antavat päänahkaan miellyttävän hierontakokemuksen. Harja on patentoitu maailmanlaajuisesti.

Sopii märille ja kuiville hiuksille. Napakat harjakset.


Käyttöohje

Jaa hiukset osiin, pidä kiinni ja harjaa latvasta alkaen. Selvitä hiuksia ylöspäin kohti päänahkaa. Harjaa ei tule käyttää hiustenkuivaajan tai muun kuuman lämmönlähteen kanssa.

Hiuksia kannattaa harjata usein.


Käyttökokemuksia

  • Pahasti takussa olleet hiukseni selvisivät yllättävän helposti
  • Ensimmäinen harja, joka toimii luonnonkihariin hiuksiini. Tämä harja on aivan omaa luokkaansa tietämääni tunnettuun selvitysharjamerkkiin verrattuna - tämä toimii!
  • Jopa rastoittuneet takut selviävät tällä ihmeharjalla!


Toimitus

Viemme pakettisi postiin viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Posti kuljettaa pakettisi 2-3 arkipäivässä. Toimituskulut 4,90 €, yli 80 €:n tilaukset maksuttomasti. Tuotteet on mahdollista myös noutaa varastolta sopimuksen mukaan arkipäivinä klo 10–18.