SYPRESSI AROMAATTINEN PESUGEELI 400 ml

28,00 €
sis. ALV
Varastossa

Kuvaus

LAVIDO Aromaattinen Vartalonpesugeeli Sypressi, Geranium & Frankincense elvyttää ja kosteuttaa sekä puhdistaa, virkistää ja ravitsee ihoa. Sopii myös miehille.


Lavido Ltd


AROMATIC BODY WASH – AROMAATTINEN VARTALONPESUGEELI Sypressi, Geranium & Frankincense 400 ml

Sopii kaikille ihotyypeille. Tuoksu sopii myös miehille.

Tärkeimmät ainesosat: Sypressi, Geranium, Frankincense

Puhdistaa ja virkistää eteerisillä öljyillä. Ravitsee ja kosteuttaa.

Aromaterapeuttinen ja ylellinen vartalon puhdistusgeeli, jossa on mieto sypressin, geraniumin ja frankincensen tuoksu.

Aloita päiväsi nauttien käyttämällä tätä erittäin lempeää ja tehokasta vartalonpesuainetta, joka on täynnä sypressin, geraniumin ja frankincensen tuoksua. Täyteläinen geelikoostumus kosteuttaa ihon raikkaaksi ja puhtaaksi. Aromaattisten sertifioitujen orgaanisten eteeristen öljyjen sekoitus muuttaa peseytymishetkesi rentouttavaksi hengähdystauoksi.

Dermatologisesti testattu.


Käyttöohje

Lisää pesusieneen tai suoraan iholle, hiero ja huuhtele vedellä. Puhdistuksen jälkeen levitä iholle Lavido vartalovoide valintasi mukaan.

Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä aineen joutumista silmiin. Jos voidetta joutuu silmään, huuhtele huolellisesti vedellä. Ei lasten ulottuville. Säilytä auringolta suojattuna. Käytä vain käyttöohjeen mukaisesti. Vältä tuotteen käyttöä, jos olet herkistynyt jollekin tuotteen ainesosalle.


Kokemuksia

  • Hieno aromaattinen tuoksu täyttää kylppärin
  • Iho tuntuu tosi pehmeältä ja hyvältä, hyvä kokemus
  • Tuoksu ei jää merkittävästi iholle
  • Ei juurikaan vaahtoa


Toimitus

Viemme pakettisi postiin viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Posti kuljettaa pakettisi 2-3 arkipäivässä. Toimituskulut 4,90 €, yli 80 €:n tilaukset maksuttomasti. Tuotteet on mahdollista myös noutaa varastolta sopimuksen mukaan arkipäivinä klo 10–18.