Yrttipohjainen hilseshampoo 500 ml

37,00 €
sis. ALV
Varastossa

Kuvaus

Ammattilaislaatuinen rosmariiniuute-shampoo hilseen hoitoon ja hiusten sekä päänahan syväpuhdistukseen. Rauhoittaa päänahkaa.


Moraz Galilee Medical Herbs Ltd


HERBALISTE Herbal Shampoo Anti Dandruff – Yrttipohjainen hilseshampoo 500ml

Täyteläinen ammattilaislaatuinen yrttishampoo hilseen hoitoon ja hiusten syväpuhdistukseen. Puhdistaa ja rauhoittaa päänahkaa. Hoitaa ja ravitsee hiuksia sekä päänahkaa jättäen hiukset puhtaan ja hyvinvoivan näköisiksi. Hienostunut, yrttinen tuoksu.


Sisältää 59% rosmariiniuutetta. Rosmariini vaikuttaa ehkäisten päänahan hilseilyä ja kutinaa.


Erittäin riittoisa, suuri 500 ml pakkauskoko on valmistettu ammattilaiskäyttöön. Huomaa, että normaali myyntikoko on yleensä puolet pienempi.


Käyttöohje

Vaahdota hiukset ja anna vaikuttaa 3 min. Huuhtele huolellisesti. Päivittäiseen käyttöön.

Tuotetta tulee käyttää vain ohjeen mukaan ja asianmu-kaiseen käyttötarkoitukseen. Vältä hikoilua tai että tuotetta muutenkaan joutuisi silmiin. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Älä käytä tuotetta, jos olet herkistynyt jollekin tuotteen ainesosalle.


Käyttökokemuksia

  • Käytettyäni säännöllisesti Herbaliste hilseshampoota hilseilevä "vauvankarsta" päänahastani on lopulta melkein hävinnyt ja hiukseni voivat hyvin. Haluan ehdottomasti jatkaa tuotteen käyttöä (nainen 20v)


EU RP: Obelis s.a. 1030 Brussels, Belgium.


Toimitus

Viemme pakettisi postiin viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Posti kuljettaa pakettisi 2-3 arkipäivässä. Toimituskulut 4,90 €, yli 80 €:n tilaukset maksuttomasti. Tuotteet on mahdollista myös noutaa varastolta sopimuksen mukaan arkipäivinä klo 10–18.