Yrttipohjainen KASVOMASKI 4 x 18 ml

54,00 €
sis. ALV
Varastossa

Kuvaus

Ikääntymisen vaikutuksia vähentävä anti-age kangasmaski kiinteyttää ja ravitsee ihoa sekä hoitaa vaurioita. Kosteuttaa tehokkaasti ja lisää ihon kimmoisuutta.


Moraz Galilee Medical Herbs


ANTI-AGING HERBAL FACIAL SHEET MASK – Yrttipohjainen anti-age kasvomaski 4x18 ml

GRANAATTIOMENA + TATARYRTTI (POLYGONUM)

Ikääntymisen vaikutuksia vähentävä anti-age kangasmaski kiinteyttää ja ravitsee ihoa sekä hoitaa ihon vaurioita. Granaattiomena- ja tataryrtti (polygonum) uutteiden luonnolliset hapot ja vitamiinit sekä kosteuttavat ainesosat uudistavat ihoa, lisäävät kollageenin tuotantoa sekä auttavat vähentämään ihojuonteita. Tuote lisää ihon kimmoisuutta sekä kosteuttaa ihoa syvältä. Se kirkastaa sameaa ihoa ja jättää ihon pehmeäksi sekä nuorekkaan ja elinvoimaisen näköiseksi.

Erinomainen aikuiselle ja ikääntyvälle iholle.

Tuote on dermatologisesti testattu ihotautilääkärin valvonnassa.

Käyttöohje

Puhdista ja kuivaa iho ennen maskin levittämistä. Hiero yksittäisen maskipakkauksen sisältöä ulkopuolelta ennen avaamista. Levitä maski huolellisesti joka puolelle kasvoja ja jätä se kasvoille 15-20 minuutin ajaksi. Maskin poistamisen jälkeen levitä pakkaukseen jäänyt neste kasvoille ja kaulalle, kunnes se on täysin imeytynyt tai huuhtele vedellä. Täydennä hoito Morazin kosteuttavilla ja hoitavilla kasvovoiteilla. Käytetään kerran viikossa tai harvemmin.

Tuotetta tulee käyttää vain ohjeen mukaan ja asianmukaiseen käyttötarkoitukseen. Vältä hikoilua ja tuotteen joutumista silmiin. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Älä käytä tuotetta, jos sinulla on herkkyyttä jollekin tuotteen ainesosalle.

Kokemuksia

  • Ihana! Mitkä uutteet! Levitän maskin käytön jälkeen viimeisetkin tipat pakkauksesta kasvoilleni ja kaulalleni.
  • Olen huomannut kovettuneiden ihopahkuroiden sulavan tai pulpahtavan ulos parin päivän sisällä maskin käytöstä. Muuten en saa kovettumia pois ainakaan kotikonstein.
  • Tykkään tuoksusta, raikas.
  • Iho tuntuu kimmoisalta ja elävältä, maski pienentää juonteita ja kosteuttaa.

Ei sisällä

Mineraaliöljyt, vaseliini, halogenioidut säilöntäaineet, alkoholi, parafiini

Ainesosat

Aqua (Deionized Water) & Polygonum Aviculare Extract, Propanediol, Glycerin, Snail Secretion Filtrate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, PPG-26-Buteth-26 & PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Polysorbate 20, Allantion, Meltodextrin & Acetyl Tetrapeptide-17 & Colloidal Platinum, Chlorphenesin, Punica Granatum (Pomegranete) Bark Extract, Xanthan Gum, Fragrance (Parfum), Disodium EDTA.

Made in Israel. moraz.co.il EU RP: Obelis s.a. 1030 Brussels, Belgium


Toimitus

Viemme pakettisi postiin viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Posti kuljettaa pakettisi 2-3 arkipäivässä. Toimituskulut 4,90 €, yli 80 €:n tilaukset maksuttomasti. Tuotteet on mahdollista myös noutaa varastolta sopimuksen mukaan arkipäivinä klo 10–18.