Yrttishampoo kuiville hiuksille 500ml

37,00 €
sis. ALV
Varastossa

Kuvaus

Ammattilaislaatuinen yrttishampoo kuivien hiusten sekä päänahan syväpuhdistukseen. Suojaa ja ravitsee hiuksia sekä antaa kiiltoa.


HERBALISTE Herbal Shampoo – Yrttishampoo kuiville ja vaurioituneille hiuksille 500ml

Täyteläinen ammattilaislaatuinen yrttishampoo kuivien ja vaurioituneiden hiusten ja päänahan syväpuhdistukseen. Suojaa ja ravitsee hiuksia jättäen ne kiiltäviksi ja hyvinvoivan näköisiksi. Hienostunut, yrttinen tuoksu. Sisältää 83% rosmariini- ja laakerinlehtiuutteita.

Laakerinlehtiuute vahvistaa ja pehmentää hiuksia antaen niihin elastisuutta. Se on myös tehokas puhdistaja, joka ravitsee päänahkaa ja edistää päänahan verenkiertoa. Rosmariini vaikuttaa ehkäisten päänahan hilseilyä ja kutinaa.

Erittäin riittoisa, suuri 500 ml pakkauskoko on valmistettu ammattilaiskäyttöön. Huomaa, että normaali myyntikoko on yleensä puolet pienempi.


Käyttöohje

Vaahdota hiukset ja huuhtele huolellisesti. Päivittäiseen käyttöön.

Tuotetta tulee käyttää vain ohjeen mukaan ja asianmukaiseen käyttötarkoitukseen. Vältä hikoilua tai että tuotetta muutoinkaan joutuisi silmiin. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Älä käytä tuotetta, jos olet herkistynyt jollekin tuotteen ainesosalle.


Käyttökokemuksia

  • Olen saanut kuntoon vaalennetut, rutikuivat hiukseni tällä shampoolla ja käyttämällä Herbaliste Hiusmaskia joka pesun yhteydessä. Aiemmin kokeilemillani erilaisilla kalliilla, kampaajalta hankituilla tuotteilla ei ole ollut samanlaisia vaikutuksia.
  • Käytettyäni tätä tuotetta kampaajani kehui värjättyjen hiusteni kuntoa kuuman kesän jälkeen.


EU RP: Obelis s.a. 1030 Brussels, Belgium.


Toimitus

Viemme pakettisi postiin viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Posti kuljettaa pakettisi 2-3 arkipäivässä. Toimituskulut 4,90 €, yli 80 €:n tilaukset maksuttomasti. Tuotteet on mahdollista myös noutaa varastolta sopimuksen mukaan arkipäivinä klo 10–18.